Bra att veta

Placering nummerlappar

Nummerlappen ska placeras väl synligt på bröstet. Detta för att funktionärerna lätt ska kunna identifiera åkarna.

Tidtagning

Alla åkare får ett tidtagningschip som ska fästas runt vristen enligt instruktioner på nummerlappens baksida. Chipet är engångschip men kan lämnas till återvinning i mål. Om ni åker som familj i Kortisen får en i familjen ett chip. Samtliga tävlande med chip som fullföljer loppet får sluttid registrerad.

Klädförvaring

För den som inte vill ta med sig ev överdragskläder i sin ryggsäck finns det möjlighet till klädförvaring i de vita tälten ner mot badet. Du får själv ta en påse och märka med ditt namn. Efter loppet hämtar du din påse.

Repdragning

Inga åkare kommer att tillåtas vara i banan efter mörkrets inbrott.

Om du bryter

Den som bryter ska anmäla detta till någon av våra funktionärer vid åkarservicestationerna. Där kan också transport av åkare till målet ombesörjas. Försök att nyttja kollektivtrafiken/Tunnelbanan

Avståndsmarkering

Ingen avståndsmarkering kommer att göras.

Service vid start

Lite mindre försäljning kommer att ske vid starten/målet.a. Se till att ha egen frukost med dig om du behöver fylla på före start!

Dusch

Kommer att finnas i begränsad omfattning i servicebyggnaden.

Omklädning

Enklare omklädningsmöjligheter kommer också att finnas vid målet.

Publik

Vill du se åkarna efter banan finns det flera bra platser för det även om man har småbarn i barnvagn med sig. Se åkarna vid starten, vid Badudden/Skogås vid Vendelsögårdsbadet eller vid Kumlabadet.

Boende

Sigtuna

info@sigtunastiftelsen.se eller www.destinationsigtuna.se

Stockholm

stockholmtown.com eller info@stockholm.se

Uppsala

www.destinationuppsala.se