Transport

Ellénius Buss AB erbjuder i år transport från Cityterminalen i Stockholm och Resecentrum i Uppsala till starten i Sigtuna. Bussarna från Cityterminalen avgår löpande från 06.15 fram till kl. 07.30.  Buss för Halvrännet avgår kl. 9.30 från Cityterminalen. Buss från Resecentrum Uppsala avgår kl. 06:30 och 07.15. 

För att vara garanterad plats på bussen så skickar ni mail till info@elleniusbuss.se senast kl 17.00 den 17 februari, Ellénius Buss skickar ett bekräftelsemail som skall uppvisas vid avgång. Betalning 120 kr sker kontant vid avresa, vi önskar jämna pengar. Bussar kommer att finnas för transport från målet tillbaka till Stockholm och Uppsala. Även då kostar det 120 kr.

Märk upp era tillhörigheter så de inte förväxlas med andra på bussen, täck vassa föremål med skydd eller liknande för allas trevnad.

Läs mer om oss på www.elleniusbuss.se 

För transport till Sigtuna och Vikingarännets kortis sök på SL:s hemsida. Det finns pendeltåg till Märsta och därifrån buss till Sigtuna busstation.

Undvik egen bil!

Vi rekommenderar starkt arrangörernas transportorganisation och allmänna kommunikationer! Begränsat med parkeringsmöjligheter.

Från målet

Bussar kommer att finnas vid mål för transport från mål i den mån det inte täcks in av tät kollektivtrafik.