Vikingarännets nyhetsbrev

Fyll i ditt namn och e-post för att få de senaste nyheterna om Vikingarännet.

Nyheter

Vikingarännet 2018 inställt

Vikingarännet 2018 inställt

Det är många som hört av sig senaste veckorna, med stor entusiasm och förhoppning om nästa års lopp – men tyvärr bär vi tråkiga nyheter. Det kommer inte att genomföras ett Vikingarännet 2018. De senaste åren har inneburit en hård ekonomisk press på organisationen bakom Vikingarännet vilket gjort att bolaget måste se över förutsättningarna för att fortsätta arrangera loppet. Fokus just nu ligger på att försöka hitta en organisation och ekonomisk modell som möjliggör arrangemang av Vikingarännet i framtiden. Mer kommunikation kring detta kommer under 2018.

 

Tack för er förståelse och på återhörande.

 

Med vänliga hälsningar,

Vikingarännet-teamet

Tack för i år!

Tack alla härliga åkare!

I med- och motvind och i en del vattenplask tog ni er an Vikingarännet 2017. Ni var inte lika många som vanligt, men nästan alla var glada och nöjda efter målgång.

Vi arrangörer har nu en del efterarbeten. Sedan tar vi itu med utvärderingen av arrangemangen och därmed även framtidsfrågor. Vädret kan vi inte påverka, men det finns säkert annat som kan förbättras. Därför har vi redan bestämt att gå ut med en enkät. Den kanske dröjer lite men den kommer!

Nu önskar vi er alla en god återhämtning!